Pasirinkite įrenginį
Pasirinkite įrenginį
ir pasirinkite atitikimo produktus
×
customer devices Mano prietaisai
customer devices

Nėra išsaugotų įrenginių.

Mes automatiškai išsaugosime jūsų ieškomų įrenginių, o jūs sutaupyti laiko ir gauti pritaikytus pranešimus.

Eikite į: Mano prietaisai
added device
Pasirinkti įrenginiai:
customer devices
Pasirinkti įrenginiai:

Pagalbos zona

Kaip pasirinkti tinkamą akumuliatorių savo įrenginiui?

Kaip pasirinkti tinkamą modelį.
Du paprasti būdai rasti tinkamą nešiojamojo kompiuterio akumuliatorių.

  1. modelio įranga
    Nešiojamojo kompiuterio modelis dažniausiai yra įrenginio apačioje, jį nuskaito ir įveda į parduotuvės paieškos sistemą.
    pvz., Asus K53SV / HP Pavilion G6 / MacBook Pro 13 A1278
  2. baterijos kodas
    Akumuliatoriaus kodas yra kiekvieno akumuliatoriaus vidinėje pusėje, duomenų lentelėje. Perskaitykite kodą ir įveskite jį į parduotuvės paieškos sistemą.
    pvz., AA-PB9NC6B / A32-M47 / BTY-L45

Kaip pasirinkti tinkamą modelį. Du paprasti būdai rasti tinkamą nešiojamojo kompiuterio...

Prisijungimas neįkeliamas, ką turėčiau daryti?

Naujo akumuliatoriaus įkrovimo problema Green Cell modeliuose pasitaiko retai. Tačiau jei taip yra, toliau pateiktoje nuorodoje pateikiamos instrukcijos, kaip tai padaryti:

https://www.youtube.com/watch?v=G4aWD3pmTIM


Naujo akumuliatoriaus įkrovimo problema Green Cell modeliuose pasitaiko retai. Tačiau jei taip...

Kaip galiu pratęsti nešiojamojo kompiuterio baterijos veikimo laiką?

Tiesiog atlikite šiuos 5 veiksmus:

  1. Venkite trumpo įkrovimo laiko, nes mūsų įrenginio akumuliatorius turi gamintojo nurodytą įkrovimo kartų skaičių.
  2. Naudokite baterijas. Mūsų įkraunama baterija skirta naudoti. Nuolatinis baterijos išėmimas iš įrenginio neturi teigiamos įtakos jo būklei.
  3. Neleiskite visiškai išsikrauti. Šiandieniniai ličio jonų ir ličio polimerų akumuliatoriai yra itin jautrūs giliam iškrovimui. Pasikartojanti tokia situacija gali negrįžtamai sugadinti akumuliatorių.
  4. Atkreipkite dėmesį į darbinę temperatūrą. Temperatūra yra labai svarbus veiksnys, turintis įtakos mūsų akumuliatoriaus tarnavimo laikui. Norėdami užtikrinti optimalią temperatūrą, turėtumėte reguliariai valyti nešiojamojo kompiuterio šilumos išsklaidymo sistemą (suspaustu oru arba kompresoriumi) ir vengti naudoti prietaisus ant minkštų paviršių (tai gali užkimšti aušinimo angas).
  5. Leiskite akumuliatoriui pailsėti. Jei planuojate padaryti ilgą pertrauką nuo nešiojamojo kompiuterio naudojimo, išimkite akumuliatorių ir padėkite jį sausoje, vėsioje vietoje. Verta pakrauti iki maždaug 50%, kad būtų išvengta visiško iškrovimo.

Tiesiog atlikite šiuos 5 veiksmus: Venkite trumpo įkrovimo laiko, nes mūsų įrenginio...

Ar tinka 11,1 V baterija, jei ankstesnė baterija buvo 14,4 V?

11,1 V baterija nenaudojama pakaitomis su 14,4 V ir atvirkščiai. Tai gali negrįžtamai sugadinti nešiojamąjį kompiuterį. Rinkdamiesi naują nešiojamojo kompiuterio bateriją, atkreipkite dėmesį į įtampą, kuria buvo gamyklinė baterija. Šią informaciją galite rasti tiesiai ant akumuliatoriaus.


11,1 V baterija nenaudojama pakaitomis su 14,4 V ir atvirkščiai. Tai gali negrįžtamai sugadinti...
Green Cell nešiojamojo kompiuterio baterija 6GTPY 5XJ28, skirta „ Dell Precision 15 5520 5530“, „ Dell XPS 15“ 7590 9560 9570 „
Green Cell nešiojamojo kompiuterio baterija G5M10 WYJC2, skirta „ Dell Latitude E5450 E5550“
Green Cell nešiojamojo kompiuterio baterija Y082C Y084C Y085C „ Dell Latitude E4200 E4200n“
Green Cell Laptop Akku RRCGW für Dell XPS 15 9550, Dell Precision 5510
talpa: 7800 mAh
Įtampa: 11.4V
Prekės kodas: DE136
69,95 €
Į krepšelį
talpa: 7000 mAh
Įtampa: 7.4V / 7.2V
Prekės kodas: DE102
51,95 €
Į krepšelį
talpa: 4000 mAh
Įtampa: 11.1V / 10.8V
Prekės kodas: DE63
32,95 €
Į krepšelį
talpa: 2500 mAh
Įtampa: 11.4V
Prekės kodas: DE141V2
39,95 €
Į krepšelį
Rodomi 145 - 148 iš 148 elementų
Specialios „ Dell nešiojamųjų kompiuterių baterijos užtikrina ilgą akumuliatoriaus tarnavimo laiką, nereikia jų kišti į laidą ar laikyti artimiausio lizdo vietoje. Tai leidžia vartotojui, turinčiam didelio našumo akumuliatorių, likti visiškai mobiliam nešiojamajame kompiuteryje, užuot susmulkinus dažnai sesijose, kad būtų galima greitai įkrauti. Battery Empire siūlo įvairias „ Dell prekės ženklo įrenginių galimybes. Mūsų gaminiuose yra tiek galingų „ Dell nešiojamųjų kompiuterių baterijų, skirtų „ Dell nešiojamiesiems kompiuteriams, tiek šoninių priedų, leidžiančių visiškai išnaudoti savo prietaisų technologinį potencialą. Dell akumuliatorių eksploatavimo laikas yra ilgas , todėl pastebimas grįžimas į mobilųjį komfortą. Baterijos pakeitimas nauju yra tik kelių akimirkų klausimas, o visas procesas nereikalauja priežiūros. Tai taupo išlaidas ir resursus, kuriuos galima panaudoti kitiems skubiems prioritetams įgyvendinti. Mūsų parduotuvė „ Battery Empire suteikia 12 mėnesių garantiją kiekvienai įsigytai nešiojamojo kompiuterio baterijai. Mes nuolat atnaujiname savo pasiūlymą, kad vartotojai ne tik turėtų prieigą prie galingų ir aukštos kokybės dalių, pritaikytų individualiems poreikiams, ne tik iš „ Dell nešiojamųjų kompiuterių .

Dell akumuliatoriai - jūsų jaučiama kokybė.

Dell yra vienas garsiausių prekės ženklų pasaulyje ir plėtoja aukštos kokybės mobiliuosius sprendimus ir komponentus. Platus „ Dell parinkčių pasirinkimas leidžia greitai rasti kelią į pasaulį šiuolaikiškiems, informuotiems vartotojams ir pritaikyti įrangą individualiems poreikiams, reikalavimams, nuostatoms ir biudžetui. Dell yra tokia kokybė, kuria galite būti tikri, ką patvirtina įmonės ilgametis buvimas pasaulinėse rinkose ir tūkstančiai klientų visame pasaulyje. Skirta

Dell akumuliatoriai

greitai atgaivinkite nešiojamąjį kompiuterį ir suteikite galimybę grįžti į visišką mobilumą.

Grįžkite į normalią energiją

„ Dell “ akumuliatoriai yra puikiai pritaikyti aparatūros ir vartotojų poreikiams ir užtikrina, kad nešiojamasis kompiuteris išliks gyvas ir nebus laikomas ant kabelio linijos. Dell nešiojamųjų kompiuterių baterijos yra saugi ir suderinta investicija, kuri greitai atsiperka per trumpą ir ilgą laiką. Mūsų parduotuvėje rasite daug akumuliatorių, suderinamų su įvairiais kitais „ Dell nešiojamaisiais kompiuteriais, kad būtų užtikrintas ilgas ir be rūpesčių veikiantis įrenginys.

Ilgesnis tarnavimo laikas, daugiau galimybių

Laikui bėgant nešiojamųjų kompiuterių baterijos pradeda gesti. Dėl to mobilieji įrenginiai vis labiau priklauso nuo artimiausio lizdo vietos, o tai žymiai sumažina vartotojo laisvę veikti. Specialios „ Dell baterijos gali tai pakeisti. Po pakeitimo prietaisas greitai atgauna energijos efektyvumą ir gali efektyviai palydėti vartotoją bet kur. Mūsų pasiūlyme rasite daug specialių „ Dell akumuliatorių ir daug papildomų priedų, kurie padės pagerinti jūsų nešiojamojo kompiuterio funkcionalumą. Mes turime šių serijų nešiojamųjų kompiuterių akumuliatorius: „ XPS“, „Studio“, „Latitude“, „Inspiron“ . Mūsų siūlomų baterijų talpa yra nuo 4400 mAh iki 6600 mAh.