Pasirinkite įrenginį
Pasirinkite įrenginį
ir pasirinkite atitikimo produktus
×
customer devices Mano prietaisai
customer devices

Nėra išsaugotų įrenginių.

Mes automatiškai išsaugosime jūsų ieškomų įrenginių, o jūs sutaupyti laiko ir gauti pritaikytus pranešimus.

Eikite į: Mano prietaisai
added device
Pasirinkti įrenginiai:
customer devices
Pasirinkti įrenginiai:

HP , „Compaq“ (25)

HP Compaq“ nešiojamųjų kompiuterių įkroviklis

Pagalbos zona

Kaip pasirinkti tinkamą maitinimo adapterį savo įrenginiui?

modelio įrenginys
Nešiojamojo kompiuterio modelis paprastai yra įrenginio apačioje. Perskaitykite jį ir įveskite į parduotuvės paieškos sistemą.
pvz., Asus K53SV / HP Pavilion G6 / MacBook Pro 13 A1278

INPUT / OUTPUT reikšmė
Maitinimo šaltinio vardinėje plokštelėje įtampos ir srovės reikšmės pažymėtos IŠVESTIS, o nešiojamojo kompiuterio apačioje tie patys parametrai pažymėti INPUT. Perskaitykite kai kuriuos iš jų ir įveskite juos į parduotuvės paieškos sistemą, pridėdami prie jų įrenginio prekės ženklą. Įsitikinkite, kad rasto maitinimo adapterio kištukas yra tinkamas.
pvz., Asus 19V 4.74A / Dell 19.5V 4.62A / Lenovo 20V 3.25A.


modelio įrenginys Nešiojamojo kompiuterio modelis paprastai yra įrenginio apačioje....

Turiu 65 W PSU ar galiu naudoti 90 W maitinimo šaltinį?

Su tokiais mažais skirtumais tai priimtina. Tačiau turime nepamiršti naudoti ne mažesnės, o didesnės galios maitinimo šaltinius, nes esant mažesnei galiai nešiojamasis kompiuteris gali neveikti.


Su tokiais mažais skirtumais tai priimtina. Tačiau turime nepamiršti naudoti ne mažesnės, o...

Ar šis maitinimo adapteris tinka mano nešiojamam kompiuteriui?

Jis tiks mūsų nešiojamam kompiuteriui, jei jungties skersmuo atitiks išorinio skersmens specifikaciją, pvz., 5,5 mm, o išvesties parametrai yra suderinami. Kas yra išvesties parametrai? Tai įtampos [V] ir srovės [A] vertė, kurią suteikia nešiojamojo kompiuterio maitinimo šaltinis, pvz., 19 V 4,74 A.


Jis tiks mūsų nešiojamam kompiuteriui, jei jungties skersmuo atitiks išorinio skersmens...

Nešiojamojo kompiuterio maitinimas – kokia įtampa?

Renkantis naują nešiojamojo kompiuterio maitinimo šaltinį, turėtumėte patikrinti įkroviklio įtampą – šis parametras turi atitikti jūsų originalų įrenginį.


Renkantis naują nešiojamojo kompiuterio maitinimo šaltinį, turėtumėte patikrinti įkroviklio...
RDY“ nešiojamojo kompiuterio maitinimo adapteris / įkroviklis „ Toshiba Satellite A100 A200 A300 L300 L40 L100 M600 M60
23,95 €
Į krepšelį
Rodomi 25 - 25 iš 25 elementų
Nešiojamojo kompiuterio įkroviklis yra būtinybė, į kurią, kaip paradoksalu, atsižvelgiama tik tada, kai ji veikia. Tačiau jei atsiranda gedimas, prietaisas greitai atjungiamas nuo grandinės. Tai mobiliuosius įrenginius paverčia dideliu bagažu, kuris guli ant lentų, apaugusių dulkėmis, ir laukia, kol susiklostys situacija. Reikėtų retkarčiais pakeisti įkroviklį nešiojamajame kompiuteryje . Tai dažniausiai pamirštamas vienas pažeidžiamiausių elementų. Sugedęs įkroviklis yra problema, kurią ne visada galima greitai išspręsti. Pasirinkus įkroviklį, pritaikytą fiziniams ir elektroniniams prietaiso poreikiams, laikui bėgant prietaisas gali būti ilgesnis, o prietaisas gali gulėti aplinkui ir eikvoti. Mūsų parduotuvė „ Battery Empire siūlo platų „ HP Green Cell nešiojamųjų kompiuterių įkroviklių pasirinkimą . Tai yra 100% suderinamas priedas, pritaikytas prietaisų poreikiams ir užtikrinantis, kad nešiojamas kompiuteris veiksmingai ir patvariai. Už kiekvieną Green Cell

HP įkroviklis

mūsų parduotuvėje suteikiama 24 mėnesių garantija. Investicija, atsiperkanti greitai, per trumpą ir ilgą laiką.

Visiškai suderinamas su jūsų įranga

Nešiojamojo kompiuterio įkroviklio pakeitimas yra dalykas, su kuriuo anksčiau ar vėliau susidurs kiekvienas vartotojas. Bet tada prasideda statūs laiptai. Iš pradžių neaišku, kurį įkroviklį naudoti . Originalios versijos dažnai yra labai brangios ir jų nėra - tai reiškia, kad dalies akumuliatorių laukimas užtrunka ilgiau ir po kelių savaičių, jei negalite naudotis įrenginiu. Pirkti universalų pakaitalą taip pat nėra geras sprendimas. Universalūs maitinimo šaltiniai turi būti suderinami su daugeliu nešiojamųjų kompiuterių modelių ir prekių ženklų . Prastą pritaikymą lengva (tai reiškia, kad tai kainuoja), todėl galite greitai nustatyti įrenginį naujoms problemoms ir gedimams, kurių galima lengvai išvengti. Atitinkantys „ Green Cell HP įkrovikliai reiškia visišką suderinamumą ir supratimą, kad įrenginys gauna būtent tai, ko jam reikia.

Didelis įkroviklių pasirinkimas

Mūsų „ Battery Empire parduotuvės asortimentas buvo specialiai parinktas ir yra nuolat plečiamas, kad atitiktų šiuolaikinių klientų, ieškančių patikimumo, kokybės, našumo ir prieinamos kainos, poreikius. Dėl plataus asortimento mes galime pasiūlyti aukštos kokybės Green Cell dalis daugeliui skirtingų modelių HP nešiojamųjų kompiuterių. Kviečiame susipažinti su mūsų pasiūlymu , esame tikri, kad greitai rasite ką nors sau.