Pasirinkite įrenginį
Pasirinkite įrenginį
ir pasirinkite atitikimo produktus
×
customer devices Mano prietaisai
customer devices

Nėra išsaugotų įrenginių.

Mes automatiškai išsaugosime jūsų ieškomų įrenginių, o jūs sutaupyti laiko ir gauti pritaikytus pranešimus.

Eikite į: Mano prietaisai
added device
Pasirinkti įrenginiai:
customer devices
Pasirinkti įrenginiai:

IBM, Lenovo (27)

Lenovo nešiojamųjų kompiuterių įkroviklis

Pagalbos zona

Kaip pasirinkti tinkamą maitinimo adapterį savo įrenginiui?

modelio įrenginys
Nešiojamojo kompiuterio modelis paprastai yra įrenginio apačioje. Perskaitykite jį ir įveskite į parduotuvės paieškos sistemą.
pvz., Asus K53SV / HP Pavilion G6 / MacBook Pro 13 A1278

INPUT / OUTPUT reikšmė
Maitinimo šaltinio vardinėje plokštelėje įtampos ir srovės reikšmės pažymėtos IŠVESTIS, o nešiojamojo kompiuterio apačioje tie patys parametrai pažymėti INPUT. Perskaitykite kai kuriuos iš jų ir įveskite juos į parduotuvės paieškos sistemą, pridėdami prie jų įrenginio prekės ženklą. Įsitikinkite, kad rasto maitinimo adapterio kištukas yra tinkamas.
pvz., Asus 19V 4.74A / Dell 19.5V 4.62A / Lenovo 20V 3.25A.


modelio įrenginys Nešiojamojo kompiuterio modelis paprastai yra įrenginio apačioje....

Turiu 65 W PSU ar galiu naudoti 90 W maitinimo šaltinį?

Su tokiais mažais skirtumais tai priimtina. Tačiau turime nepamiršti naudoti ne mažesnės, o didesnės galios maitinimo šaltinius, nes esant mažesnei galiai nešiojamasis kompiuteris gali neveikti.


Su tokiais mažais skirtumais tai priimtina. Tačiau turime nepamiršti naudoti ne mažesnės, o...

Ar šis maitinimo adapteris tinka mano nešiojamam kompiuteriui?

Jis tiks mūsų nešiojamam kompiuteriui, jei jungties skersmuo atitiks išorinio skersmens specifikaciją, pvz., 5,5 mm, o išvesties parametrai yra suderinami. Kas yra išvesties parametrai? Tai įtampos [V] ir srovės [A] vertė, kurią suteikia nešiojamojo kompiuterio maitinimo šaltinis, pvz., 19 V 4,74 A.


Jis tiks mūsų nešiojamam kompiuteriui, jei jungties skersmuo atitiks išorinio skersmens...

Nešiojamojo kompiuterio maitinimas – kokia įtampa?

Renkantis naują nešiojamojo kompiuterio maitinimo šaltinį, turėtumėte patikrinti įkroviklio įtampą – šis parametras turi atitikti jūsų originalų įrenginį.


Renkantis naują nešiojamojo kompiuterio maitinimo šaltinį, turėtumėte patikrinti įkroviklio...
Maitinimo šaltinis / įkroviklis „ RDY 20V 3.25A 65W“, skirtas „ Lenovo B50 G50 G50-30 G50-45 G50-70 G50-80 G500 G500s
Maitinimo šaltinis / įkroviklis „ Green Cell PRO 20V 2.25A 45W“, skirtas „ Lenovo G50-30 G50-70 G505 Z50-70“ „ ThinkPad T440 T45
Maitinimo šaltinis / įkroviklis „ Green Cell PRO 20V 6.75A 135W“, skirtas „ Lenovo Y70 Y50-70 Y70 Y70-70 Y520 Y700 Z710 700-15IS
22,95 €
Į krepšelį
21,95 €
Į krepšelį
34,95 €
Į krepšelį
Rodomi 25 - 27 iš 27 elementų
Įkroviklis yra nešiojamojo kompiuterio įrenginys, į kurį dažnai nepastebima, kol jis nustoja tinkamai veikti. Kad jūsų nešiojamas kompiuteris būtų geros būklės, retkarčiais reikia pakeisti maitinimo adapterį. Vargu ar bet koks maitinimo šaltinis nešiojamąjį kompiuterį tęsia visą gyvenimą. Priežastis paprasta, įkroviklis yra labai atskirtas elementas, tai reiškia, kad jis yra veikiamas daugybės mechaninių pažeidimų ir kenksmingų veiksnių. Netinkamai elgiantis su įrenginiu gali atsisakyti atsisakyti jo laikytis mažiausiai tinkamu metu. Norėdami pakeisti savo „ Lenovo nešiojamojo kompiuterio maitinimo adapterį, turite būti atsargūs. Mūsų „ Battery Empire Store“ siūlo platų pasirinkimą „ Lenovo įkrovikliams, kurie jūsų įrangai greitai suteikia naują gyvybę. Lenovo Green Cell įkrovikliai yra 100% suderinamas priedas, pritaikytas fiziniams ir elektroniniams jūsų įrenginių poreikiams. Ant kiekvienos Green Cell

Lenovo įkroviklis

yra 24 mėnesių garantija. Tai investicija, kuri greitai atsipirks tiek trumpuoju, tiek ilguoju laikotarpiu.

Puikiai tinka jūsų įrangai

Deja, pakeisite įkroviklį nešiojamajame kompiuteryje, su kuo anksčiau ar vėliau susidurs kiekvienas vartotojas. Čia prasideda didžiosios problemos, nes jūs turite nuspręsti, kuri aparatūra veikia geriausiai. Pirkti universalūs įkrovikliai , kurie, kaip sakoma, suderinami su daugeliu modelių ir prekės ženklų, kelia papildomą pavojų įrenginiui ir ne visada yra tinkamas sprendimas. Pasirenkant universalų įkroviklį lengva suklysti, veikiant savo prietaisams įvairiems viršįtampiams ir pavojams, kurie sutrumpins baterijos tarnavimo laiką. Tinkami „ Lenovo Green Cell įkrovikliai yra visiškai suderinami ir žino , kad įrenginys gauna būtent tai, ko jam reikia. Dėl šios priežasties kasdienis nešiojamojo kompiuterio naudojimas grįžta į patogų lygį, o vartotojui nereikia jaudintis, kad akumuliatoriaus strypas greitai nukris iki nulio ir bus pašalintas iš pasaulio.

Didelis įkroviklių pasirinkimas

Mūsų parduotuvės pasiūlymas buvo specialiai atrinktas ir nuolat atnaujinamas, siekiant patenkinti augančius šiuolaikiškai orientuotų klientų, ieškančių derinio , kokybės ir kainos bei kokybės santykio, poreikius . Mūsų pasiūlyme rasite galingų „ Green Cell prekės ženklų dalių, pritaikytų įvairių Lenovo nešiojamųjų kompiuterių specialiesiems poreikiams. Kviečiame susipažinti su mūsų pasiūlymu. Esame tikri, kad greitai rasite ką nors sau.