Pasirinkite įrenginį
Pasirinkite įrenginį
ir pasirinkite atitikimo produktus
×
customer devices Mano prietaisai
customer devices

Nėra išsaugotų įrenginių.

Mes automatiškai išsaugosime jūsų ieškomų įrenginių, o jūs sutaupyti laiko ir gauti pritaikytus pranešimus.

Eikite į: Mano prietaisai
added device
Pasirinkti įrenginiai:
customer devices
Pasirinkti įrenginiai:

Green Cell tinklo Įkroviklis 65W GaN GC PowerGan MacBook, IPhone, IPad Nintendo Switch - 2x USB-C, 1x USB-A

Green Cell
Prekė prieinama
Pristatymas iki 24 val.
pasitenkinimas garantija - 30 dienų teisė grąžinti
  • Universalus įkroviklis GC PowerGaN maitins nešiojamąjį kompiuterį (MacBook, Lenovo, HP), planšetinį kompiuterį (iPad, Samsung Galaxy Tab), išmanųjį telefoną (iPhone 13 Pro, Samsung Galaxy S22) ir kitus priedus (Nintendo Switch)
  • "GC PowerGaN" vienu metu įkraus jūsų ultrabooką, planšetinį kompiuterį ir telefoną 65 W galia (prievadai: 2x USB-C PD ir 1x USB-A QC 3.0)
  • Lengva nešiotis - "GC PowerGaN" yra 40 % mažesnis ir lengvesnis už standartinius įkroviklius, todėl galite jį visada turėti po ranka.
  • Saugus ir ekologiškas - "GC PowerGaN" yra ekologiškesnis ir saugesnis už tradicinius įkroviklius, nes dėl naudojamų puslaidininkių (galio nitrido - GaN) jis "nešvaisto" energijos įkrovimo metu susidarančios šilumos pavidalu.
34,95 €

Kiekis:

 

PowerNest

GC PowerGaN 65 W - vienas įkroviklis daugeliui įrenginių

Naujausias "GC PowerGaN" yra universalus įkroviklis, kuris įkraus kasdien naudojamus prietaisus. Įkraukite nešiojamąjį kompiuterį, ultrabooką, planšetinį kompiuterį, telefoną, ausines ir dar daugiau. Dėl 65 W galios ir trijų prievadų (2x USB-C ir 1x USB-A) galite juos visus įkrauti vienu metu.

Daugiau jokių kelių įkroviklių ir susipainiojusių kabelių!

Energia pod kontrolą

Gerai suprojektuotas = patogus naudoti

Vai priekšroku dodat praktiskiem un pārdomātiem risinājumiem? Vai izvēlaties ierīces, kas ir daudzfunkcionālas, taču izstrādātas, domājot par lietotāju? GC PowerGaN 65 W ir elektrotīkla lādētājs, kas piepildīs jūsu cerības un uzlabos jūsu elektronikas lietošanas pieredzi. Kāpēc? Vienkārši! Ierīces kompaktais izmērs ļauj to izmantot jebkurā vietā: birojā, mājās un ceļā.

Energia pod kontrolą

Puikus kelioninis įkroviklis

GC PowerGaN 65 W yra kelioninis įkroviklis, kuris puikiai tinka keliaujant. Jis daug mažesnis nei kiti panašaus galingumo sprendimai. Kompaktiškas įrenginio dydis padės sutaupyti vietos lagamine - vietoj 3 skirtingų įkroviklių pasiimkite vieną, kuris maitins nešiojamąjį kompiuterį, telefoną, ausines ar bet kurį kitą suderinamą įrenginį. Be to, galimybė vienu metu įkrauti kelis įrenginius sutaupys jūsų laiko. Jauskitės nepriklausomi - kad ir kur keliautumėte!

Korzystaj kiedy chcesz

GaN technologija - kas tai yra ir kodėl turėtumėte ją naudoti

Iki šiol puslaidininkiams, esantiems įkroviklio viduje, gaminti buvo naudojamas silicis. Jį pakeitus galio nitridu, komponentus galima išdėstyti arčiau vienas kito ir taip sumažinti prietaiso dydį. Svarbu tai, kad išliko GC PowerGaN 65 W įkroviklio našumas. Naudojant GaN technologiją taip pat užtikrinami maži galios nuostoliai ir apsauga nuo įkrovimo įrenginio perkaitimo.

Twoje potrzeby

Išmanusis įkrovimas

Energijos paskirstymas leidžia optimaliai įkrauti prijungtus įrenginius. Priklausomai nuo to, kurį prievadą naudojate, tinklo įkroviklis reguliuoja įkrovimo galią, kad būtų užtikrinta greičiausia ir naudingiausia energija. Pavyzdžiui: vienu metu įkraunant 3 įrenginius, "GC PowerGaN 65 W" paskirstys galią trims nepriklausomiems prievadams: USB-C Power Delivery 30 W, USB-C Power Delivery 18 W ir USB-A Ultra Charge 18 W, todėl vienu metu galėsite įkrauti ultrabooką, telefoną ir ausines.

Pełna kompatybilność

Lenkų dizainas

"GC PowerGaN 65 W" sukūrė "Green Cell" specialistų komanda. Šis lengvas ir kompaktiškas tinklo įkroviklis yra idealus sprendimas kelionėms ir kasdieniam naudojimui. Mokslinių tyrimų ir plėtros komanda rūpinosi įrenginio funkcionalumu ir galutinio dizaino estetika. Tai modernus įkroviklis jūsų telefonui (ir ne tik!), kuris gerokai padidins naudojimo komfortą.

Wsparcie
Suderinamas su šiais baterijų modeliais
    Suderinamas su šiais įrenginiais
    arrow-up
      Techniniai duomenys
      Galia:
      65W
      Įėjimas:
      100-240 V, ~50/60 Hz, 1.7 A Max.
      Produkcija USB-C:
      5 V/3 A, 9 V/3 A, 12 V/3 A, 15 V/3 A, 20 V/3.25 A (max. 65 W)
      Produkcija USB-A:
      5 V/3 A, 9 V/3 A, 12 V/3 A, 20 V/1.8 A (max. 18 W)
      Greito įkrovimo technologija:
      Power Delivery 3.0, PPS, Green Cell Ultra Charge
      Palaikomos įkrovimo technologijos:
      Quick Charge 3.0, Samsung AFC, Huawei FCP/SCP
      Įkroviklis neveikia su :
      Lenovo Yoga
      Apsauga nuo perkaitimo:
      Taip
      Spalva:
      Juoda; Panther black
      Garantija:
      24 mėnesiai
      Matmenys:
      92.5 x 55 x 32 mm
      Svoris:
      127 g
      Apsauga nuo viršįtampio:
      Taip
      Pažymėjimai:
      LVD, EMC, ErP, RoHS, REACH
      grąžinimo politika:
      30 dienų
      Uostas:
      2x USB-C, 1x USB-A
      Uostų skaičius:
      3
      Prekės kodas:
      CHARGC08
      Klientų atsiliepimai ir klausimai
      Išsakykite savo nuomonę
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Šis produktas dar neturi nuomonės. Būk pirmasis įvertinęs jį.

      Norėdami pridėti komentarą, turite būti prisijungę ir turėti įsigytą prekę.

      Vidutinis įvertinimas
      Išsakykite savo nuomonę
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Šis produktas dar neturi nuomonės. Būk pirmasis įvertinęs jį.

      Norėdami pridėti komentarą, turite būti prisijungę ir turėti įsigytą prekę.

      ×
      comments icons

      Dėkojame, kad pridėjote savo nuomonę, netrukus ji bus prieinama produkto kortelėje.

      Uždaryti
      Dažnai užduodami klausimai
      Kaip patikrinti akumuliatoriaus talpą mobiliajame telefone?
      Žiūrėk
      Akumuliatoriaus talpa nurodyta tiesiai ant akumuliatoriaus. Ši informacija yra įrenginio viduje. Taip pat galite naudoti modernias programas, kurios stebi akumuliatoriaus būseną. Tokios programos pavyzdys yra „Battery Info“, sukurta „Android“ išmaniesiems telefonams. Programą lengva naudoti, todėl galima lengvai patikrinti informaciją apie esamą akumuliatoriaus būseną.
      Ar akumuliatoriaus talpa (mAh) gali būti didesnė?
      Žiūrėk
      Akumuliatoriaus talpa, nurodyta miliampervalandomis (mAh), gali skirtis nuo gamyklinės baterijos. Pasirinkus didesnės talpos bateriją, jūsų prietaisas tarnaus ilgiau ir įgysite daugiau mobilumo bei naudojimo komforto!
      Kokį maitinimo tinklo įkroviklį turėtumėte nusipirkti išmaniajam telefonui?
      Žiūrėk
      Prieš pirkdami tinklo įkroviklį, patikrinkite maksimalią mobiliojo telefono įkrovimo galią (šis parametras nurodytas vatais). Taip pat atkreipkite dėmesį į įkroviklio jungčių skaičių – taip renkatės įrenginį, kurį patogu naudoti. Populiariausius modelius rasite šioje nuorodoje: Kaip išsirinkti tinkamą telefono įkroviklį?
      Kaip išsirinkti įkroviklį išmaniajam telefonui, planšetiniam kompiuteriui ar elektroninių knygų skaitytuvui?
      Žiūrėk
      Renkantis įkroviklį planšetiniam kompiuteriui ar elektroninių knygų skaitytuvui, turėtumėte patikrinti originalaus įkroviklio nustatymus. Išmaniesiems telefonams reikėtų rinktis įkroviklį ir tinkamą laidą (Micro-USB, Lightning arba USB-C).
      Ar įkroviklis turi greito įkrovimo funkciją?
      Žiūrėk
      Patikrinti, ar įkroviklis turi greito įkrovimo funkciją, labai paprasta – taip nutinka, jei įrenginys turi žalią USB jungtį. Tai ženklas, kad įkroviklis greitai įkrauna telefoną.
      Ar įkroviklis turi greito įkrovimo funkciją?
      Žiūrėk
      Patikrinti, ar įkroviklis turi greito įkrovimo funkciją, labai paprasta – taip nutinka, jei įrenginys turi žalią USB jungtį. Tai ženklas, kad įkroviklis greitai įkrauna telefoną.
      Įkroviklio parametrai – į ką reikėtų atkreipti dėmesį?
      Žiūrėk
      Renkantis įkroviklius reikia atsižvelgti į keletą veiksnių. Svarbiausi iš jų: įkroviklio galia, įvesties tipas ir naudojamos greito įkrovimo technologijos.
      Įkroviklis su Power Delivery technologija, ką reiškia PD?
      Žiūrėk
      Power Delivery yra greito įkrovimo technologija. Paprasčiau tariant, šį variantą palaikantys įkrovikliai automatiškai parenka tinkamą prijungto įrenginio įkrovimą, užtikrindami greitą ir efektyvų įkrovimą.
      Ultra Charge
      Žiūrėk
      Viena populiariausių greito įkrovimo technologijų yra „Ultra Charge“. Įkrovimo prievadai, palaikantys šį standartą, įkrauna prijungtą įrenginį iki 3,5 karto greičiau nei standartiniai dabartiniai modeliai.
      Ar įkroviklis su greito įkrovimo funkcija gali įkrauti įprastą mobilųjį telefoną?
      Žiūrėk
      Jei naudojate senesnį mobilųjį telefoną, kuriame nėra greito įkrovimo technologijos, jums nereikia nusipirkti specialaus įkroviklio. Telefonas pasikraus tinkamai, o šiuolaikiniai įkrovikliai turi keletą papildomų funkcijų, kurios pravers bet kurioje situacijoje.
      Kokia turi būti mobiliojo telefono įkroviklio įkrovimo talpa?
      Žiūrėk
      Prieš pirkdami tinklo įkroviklį, patikrinkite maksimalią mobiliojo telefono įkrovimo galią (šis parametras nurodytas vatais). Taip pat atkreipkite dėmesį į įkroviklio jungčių skaičių – taip renkatės įrenginį, kurį patogu naudoti. Populiariausius modelius rasite šioje nuorodoje: Kaip išsirinkti tinkamą telefono įkroviklį?