Pasirinkite įrenginį
Pasirinkite įrenginį
ir pasirinkite atitikimo produktus
×
customer devices Mano prietaisai
customer devices

Nėra išsaugotų įrenginių.

Mes automatiškai išsaugosime jūsų ieškomų įrenginių, o jūs sutaupyti laiko ir gauti pritaikytus pranešimus.

Eikite į: Mano prietaisai
added device
Pasirinkti įrenginiai:
customer devices
Pasirinkti įrenginiai:

Powerbankas su šuolių paleidėju 2500A, 74 Wh, Lokithor J401, Šuolių paleidėjas su powerbanko funkcija ir kabelių rinkiniu

Lokithor
Prekė prieinama
Pristatymas iki 24 val.
pasitenkinimas garantija - 30 dienų teisė grąžinti
  • Galingas šuolių paleidėjas ir powerbankas viename. Lokithor yra universalus šuolių paleidėjas ir powerbankas viename įrenginyje, idealiai tinka benzininiams ir dyzeliniams varikliams. Jis turi 74 Wh talpos ir 2500 A maksimalaus srovės stiprumo.
  • Greitas išmaniojo telefono ir planšetinio kompiuterio įkrovimas per kelias minutes naudojant USB-C (iki 100 W maks.) ir USB-A (iki 18 W) lizdus. Visada būkite informuoti su 3,75 colių ekranu, rodančiu įspėjimus ir įkrovimo indikatorius.
  • Ilgas baterijos tarnavimo laikas. 74 Wh talpos baterija leidžia užvesti automobilį apie 60 kartų vieno įkrovimo metu, o budėjimo režimas trunka iki 24 mėnesių, naudojant tik 0,21 mAh.
  • Saugus naudojimas. Aprūpintas visapusiškomis apsaugos priemonėmis, įskaitant perkrovos ir įtampos apsaugą. Rinkinyje yra jungtys, USB-USB-C kabelis, USB-C į USB-C kabelis ir 12 V adapteris.
164,95 €

Kiekis:

 

Lokithor J401 - Powerbankas ir Šuolių paleidėjas viename įrenginyje

Kas yra automobilio šuolių paleidėjas?

Automobilio šuolių paleidėjas, kitaip tariant, automobilio paleidimo prietaisas, yra neišpakeičiamas įrankis kiekvienam vairuotojui. Šis kompaktiškas, nešiojamas prietaisas leidžia greitai ir lengvai paleisti automobilio variklį, kai baterija išsikrauna. Dėka šuolių paleidimo technologijos jums nebeteksčia nerimauti dėl situacijų, kai automobilis nepaklūsta. Tereikia prijungti šuolių paleidėją prie akumuliatoriaus, o galingas paleidimo galios atstatymas suteiks jums mobilumą akimirksniu. Pamirškite apie variklio paleidimo sunkumus arba bandymus prašyti pagalbos iš kitų vairuotojų. Investuokite į automobilio šuolių paleidėją ir turėkite pasitikėjimą, kad niekada daugiau nepaliksite automobilio gatvėje.

Šuolių paleidėjas su powerbanko funkcija jūsų automobiliui. Pamirškite apie išsikraunančią bateriją savo automobilyje!

Ieškote praktiško ir universalios sprendimo savo automobiliui? Lokithor J401 yra šuolių paleidėjas, kuris tinka beveik visiems automobiliams. Prietaisas idealiai tinka benzininiams varikliams iki 8,5 l ir dyzeliniams varikliams iki 6,5 l. Jo talpa yra 74 Wh, o maksimalus srovės stiprumas siekia 2500 A. Be to, J401 yra aprūpintas žibintuvėliu, kuris palengvina prietaiso naudojimą tamsiuoju metu. Rinkinyje taip pat rasite 12 V adapterį ir dvi kabelius: USB-A į USB-C ir USB-C į USB-C.

Šuolių paleidėjas su powerbanko funkcija ir ekranu

Ilgai veikianti baterija

J401 yra įrenginys su patvaria baterija, turinčia 74 Wh talpą, kas užtikrina ilgą darbo laiką. Vieno įkrovimo metu galite paleisti automobilio variklį apie 60 kartų. Be to, įrenginys ilgai lieka budėjimo režime, apie 24 mėnesius, naudodamas vos 0,21 mAh. Tai reiškia, kad jums nereikės dažnai krovoti šio produkto.

Šuolių paleidėjas su powerbanko funkcija ir ekranu

Greitas įkrovimas

J401 yra ne tik šuolių paleidėjas, bet ir funkcionalus powerbankas. Jūs galite atkurti jūsų išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio energiją naudodami jį. Po maždaug 3 minučių prietaisas bus pasiruošęs veikti. Lokithor yra aprūpintas USB-C lizdu, kuris įkrauna su iki 100 W galingumu, ir USB-A lizdu, naudojančiu 18 W galingumą. Dėl šios priežasties jūsų įranga greitai vėl bus pasiruošusi dirbti per maždaug 1,25 val.

Šuolių paleidėjas su powerbanko funkcija ir ekranu

Įvairios apsaugos funkcijos

Sauga yra pagrindinis elektroninių prietaisų aspektas. Lokithor J401 šuolių paleidėjas yra aprūpintas įvairiomis apsaugos funkcijomis, todėl galite būti tikri, kad jis yra visiškai saugus naudoti. Produktas turi apsaugą nuo perkrovos, trumpojo jungimo, įtampos šuolių, atvirkštinės poliarizacijos, persipildymo, aukštos/žemos temperatūros ir tt.

Šuolių paleidėjas su powerbanko funkcija ir ekranu

Įmontuotas ekranas

Lokithor šuolių paleidėjas turi aiškų 3,75 colių ekraną, kuris suteikia patogų prieigą prie informacijos. Jūs galite peržiūrėti perspėjimus apie atvirkštinę poliarizaciją arba per aukštą/žemą temperatūrą, taip pat įtampos vertę. Be to, jis suteikia greito įkrovimo indikatorių.

Lokithor J401 yra įrenginys, kuris jungia šuolių paleidėjo ir powerbanko funkcijas. Tai puikus sprendimas kiekvienam vairuotojui, kuris nori būti užtikrintas, kad visada galės paleisti savo automobilį ir įkrauti įrenginį.

Šuolių paleidėjas su powerbanko funkcija ir ekranu

Rinkinys apima:

● Šuolių paleidėjas/Powerbankas
● Jungtys x2
● USB į USB-C kabelis
● USB-C į USB-C kabelis
● 12 V adapteris
● Naudojimo instrukcija

Suderinamas su šiais baterijų modeliais
    Suderinamas su šiais įrenginiais
    arrow-up
      Techniniai duomenys
      talpa:
      20000 mAh
      Galia:
      100W
      Baterijos įtampa:
      12V
      Produkcija USB-C:
      5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/5A (1000 W max)
      Produkcija USB-A:
      5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A (18 W max)
      Būklė:
      nauja
      Spalva:
      Juoda
      Garantija:
      12 mėnesių
      Gamintojas:
      Lokithor
      Matmenys:
      24,9 x 14,2 x 10,3 cm
      Svoris:
      1,77 kg
      Modelis:
      J401
      LED žibintuvėlis:
      Ja
      Įvesties įtampa:
      DC: 12V/5A (60 W max); USB-C: 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/5A (1000 W max)
      Išėjimo įtampa:
      USB-A: 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A (18 W max); USB-C: 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/5A (1000 W max)
      Darbinė temperatūra:
      nuo -20°C iki 50°C
      Laikymo temperatūra:
      nuo -20°C iki 50°C
      Papildomos funkcijos:
      IP68 atsparumas vandeniui
      Standartinis paskutinis:
      1400A
      Didžiausia išlydžio srovė:
      2500A
      Įkrovimo temperatūra:
      0°C - 45°C
      Prekės kodas:
      J401
      Klientų atsiliepimai ir klausimai
      Išsakykite savo nuomonę
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Šis produktas dar neturi nuomonės. Būk pirmasis įvertinęs jį.

      Norėdami pridėti komentarą, turite būti prisijungę ir turėti įsigytą prekę.

      Vidutinis įvertinimas
      Išsakykite savo nuomonę
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Šis produktas dar neturi nuomonės. Būk pirmasis įvertinęs jį.

      Norėdami pridėti komentarą, turite būti prisijungę ir turėti įsigytą prekę.

      ×
      comments icons

      Dėkojame, kad pridėjote savo nuomonę, netrukus ji bus prieinama produkto kortelėje.

      Uždaryti
      Dažnai užduodami klausimai
      Ar akumuliatoriaus talpa (mAh) gali būti didesnė?
      Žiūrėk
      Galima naudoti didesnės talpos baterijas. Akumuliatoriaus talpa išreiškiama myliomis ampervalandėmis (mAh), kuo didesnė talpos vertė, pvz., 3000 mAh, tuo ilgesnį darbo laiką galima pasiekti vienu akumuliatoriaus įkrovimu, o tai padidina mūsų mobilumą ir efektyvumą.
      Kaip pasirinkti maitinimo banką?
      Žiūrėk
      1. Telefono akumuliatoriaus talpa Svarbiausias dalykas, kurį turime patikrinti, yra mūsų telefonų baterijos talpa, kuri gali svyruoti nuo kiek daugiau nei 1000 mAh iki net 4000 mAh. Atkreipkite dėmesį, kad įkrovimo proceso metu neišvengiamai prarandama energija, o tai gali sumažinti faktinį maitinimo bloko našumą iki 75%. Tai visiškai natūralus reiškinys ir į jį reikia atsižvelgti.
      2. Išmaniojo telefono maitinimo bankas – į kokius parametrus reikėtų atsižvelgti? Jei turite telefoną, kuriame galima greitai įkrauti, verta rinktis maitinimo adapterį, kuris palaiko 2.1A arba QC 3.0 įkrovimą, leidžiantį įkrauti iki dvigubai greičiau, palyginti su kitais modeliais. Tačiau atkreipkite dėmesį, kad jei telefonas su juo nesuderinamas, greito įkrovimo parinktis mums nieko gero neduos.
      Kas yra Ultra Charge?
      Žiūrėk
      Ultra Charge greitasis įkrovimas pagrįstas trimis įkrovimo profiliais – 5/9/9/12V. Priklausomai nuo to, kokį įrenginį prijungiate, galite būti tikri, kad parinkta tinkama įkrovimo įtampa, o intensyvumas yra kuo didesnis. Ši technologija garantuoja saugų ir greitą įkrovimą nepriklausomai nuo prijungto įrenginio. Su Ultra Charge daugumą išmaniųjų telefonų galime įkrauti nuo 0 iki 100% per 1-1,5 valandos.
      Ar laidas prijungtas prie maitinimo bloko?
      Žiūrėk
      Kiekviename maitinimo adapteryje yra USB-Micro-USB arba USB-C laidas (žr. specifikacijas), kurį galima naudoti maitinimo adapteriui įkrauti, o jei telefonas turi tinkamą lizdą, jį taip pat galima įkrauti per šį kabelį.