Pasirinkite įrenginį
Pasirinkite įrenginį
ir pasirinkite atitikimo produktus
×
customer devices Mano prietaisai
customer devices

Nėra išsaugotų įrenginių.

Mes automatiškai išsaugosime jūsų ieškomų įrenginių, o jūs sutaupyti laiko ir gauti pritaikytus pranešimus.

Eikite į: Mano prietaisai
added device
Pasirinkti įrenginiai:
customer devices
Pasirinkti įrenginiai:

Automobilio akumuliatoriui pakelti, Powerbankui ir Oro slegio siurbliui Lokithor JA301, 2000 A, 20000 mAh, 10-150 PSI

Lokithor
Prekė prieinama
Pristatymas iki 24 val.
pasitenkinimas garantija - 30 dienų teisė grąžinti
  • Praktiškas ir daugiafunkcinis prietaisas Lokithor JA301, Be starterio funkcijos, Lokithor JA301 taip pat veikia kaip powerbankas, siurblys ir žibintuvis. Tuščias akumuliatorius niekada nebereiks rūpintis.
  • Platus suderinamumas - galėsite paleisti benzininius variklius iki 8 l ir dyzelinius iki 6 l, įkrauti savo įrenginius ir dėka siurblio funkcijos papildyti oro slėgį padangose.
  • Saugus naudojimas dėka eilės apsaugos nuo trumpojo jungimo, perkrovos ir perkaitimo.
  • Akumuliatoriaus įtampos stebėjimas realiuoju laiku, padangų slėgio tikrinimas ir galimybė greitai įkrauti jūsų įrenginius.
169,95 €

Kiekis:

 

Lokithor JA301 - Powerbankas, Apsauga nuo akumuliatoriaus i Oro siurblys viename įrenginyje

Kas yra automobilio akumuliatoriaus pakeltuvas?

Automobilio akumuliatoriaus pakeltuvas, kitaip tariant, automobilio paleidimo prietaisas, yra nepakeičiamas įrankis kiekvienam vairuotojui. Šis kompaktiškas, nešiojamas įrenginys leidžia greitai ir lengvai įjungti automobilio variklį tuomet, kai akumuliatorius yra išsikraunamas. Dėka akumuliatoriaus paleidimo technologijos, jums nebereikės nerimauti dėl situacijų, kai automobilis atsisako veikti. Tiesiog prijunkite akumuliatoriaus pakeltuvą prie akumuliatoriaus, ir galingas paleidimo galia greitai atkuria jūsų judrumą. Pamirškite apie variklio paleidimo problemų arba bandymus gauti pagalbą iš kitų vairuotojų. Investuokite į automobilio akumuliatoriaus pakeltuvą ir turėkite užtikrintumą, kad niekada daugiau neliksime su automobiliu gatvėje.

Talpa 20000 mAh, paleidimo srovė 2000 A, Oro siurblys iki 150 PSI

Ar jūsų akumuliatorius išsikraunamas? Ar reikia kelionės metu powerbanko? O gal jums reikia papildyti oro slėgį padangose, bet esate kelyje? Lokithor prekės ženklo įrenginys yra ypač praktiškas ir universalus įrankis, kuris jums tikrai pravers daugelyje situacijų. Akumuliatoriaus paleidimo prietaisas pasižymi dideliu suderinamumu, tai reiškia, kad jis ne tik lengvai paleis jūsų automobilį, bet taip pat puikiai tiks žvejybai, žolių pjovimui, visureigiams ir daugeliui kitų transporto priemonių. Dėka įvairių apsaugų, galite visada saugiai naudotis įrenginiu, o powerbanko funkcija leis jums įkrauti telefoną arba planšetinį kompiuterį, kai to reikia. Įrenginio savininkai taip pat vertins integruotą žibintuvę, kuris užtikrins matomumą tamsioje.

Akumuliatoriaus pakeltuvas su powerbanko, oro siurblio ir žibintuvėlio funkcijomis.

Patikimas

Akumuliatoriaus paleidimo prietaisas turi daug naudingų funkcijų, įskaitant oro slėgio stebėjimą padangose ir galimybę įkrauti akumuliatorių. Jis taip pat gali konvertuoti vienetus BAR/PSI, o matavimo tikslumas yra ±2 PSI, o maksimalus slėgis siekia 150 PSI. Rinkinyje yra 3 rūšių įpurškimo adatos, kurios leidžia papildyti orą įvairiuose įrenginiuose, tokiuose kaip automobiliai, dviračiai, kajakai, kamuoliai ir daugybė kitų.

Akumuliatoriaus pakeltuvas su powerbanko, oro siurblio ir žibintuvėlio funkcijomis.

Platus suderinamumas

Dėka 2000 A paleidimo srovei, akumuliatoriaus paleidimo prietaisas įjungs jūsų transporto priemonę per vos 1-3 sekundes. Jis puikiai tiks iki 8 litrų talpos benzininiams varikliams ir iki 6 litrų dyzeliniams varikliams. Jis veikia su automobiliais, motociklais, valčiomis, automobilių namais, ATV, žoliapjovėmis ir daugybe kitų transporto priemonių. Be to, įrenginys gali dirbti budėjimo režime net iki 180 dienų, mažai energijos sunaudodamas.

Akumuliatoriaus pakeltuvas su powerbanko, oro siurblio ir žibintuvėlio funkcijomis.

Saugus jūsų transporto priemonei

Lokithor akumuliatoriaus paleidimo prietaisas realiuoju laiku aptinka akumuliatoriaus įtampą ir informuoja jus apie rastus gedimus. Jis yra aprūpintas daugybe apsaugų, įskaitant nuo trumpojo jungimo, perkrovos ir perkaitimo, todėl galite naudotis juo saugiai.

Akumuliatoriaus pakeltuvas su powerbanko, oro siurblio ir žibintuvėlio funkcijomis.

Daugiafunkcinis

Be akumuliatoriaus paleidimo funkcijos, Lokithor JA301 taip pat veikia kaip powerbankas ir žibintuvė. Naudojant USB prievadą, lengvai galėsite įkrauti savo telefoną, planšetinį kompiuterį ar kitus įrenginius. Produktas palaiko USB 3.0 greito įkrovimo funkciją. LED žibintuvas turi 3 darbo režimus: difuzinis šviesos, stroboskopinė ir SOS.

Akumuliatoriaus pakeltuvas su powerbanko, oro siurblio ir žibintuvėlio funkcijomis.

Rinkinys apima:

· Akumuliatoriaus pakeltuvas JA301
· Jungtys x2
· Adapteris
· USB-C kabelis
· Laikiklis saugojimui

Suderinamas su šiais baterijų modeliais
    Suderinamas su šiais įrenginiais
    arrow-up
      Techniniai duomenys
      talpa:
      74Wh
      Įtampa:
      12V
      Būklė:
      nauja
      Spalva:
      Juoda
      Garantija:
      12 mėnesių
      Gamintojas:
      Lokithor
      Matmenys:
      24,9 x 14,2 x 10,3 cm
      Svoris:
      1.77 kg
      Modelis:
      JA301
      LED žibintuvėlis:
      Ja
      Darbinė temperatūra:
      0 - 45 °C
      Laikymo temperatūra:
      nuo -20°C iki 50°C
      gyvybingumas:
      Daugiau nei 1000 ciklų
      Įkėlimo laikas:
      4 - 7,5 valandos
      Uostas:
      1 x USB-C (5V/3A, 9V/2A) 1 x USB-A (5V/3A, 9V/2A)
      Didžiausia srovė:
      2000A
      Prekės kodas:
      JA301
      Klientų atsiliepimai ir klausimai
      Išsakykite savo nuomonę
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Šis produktas dar neturi nuomonės. Būk pirmasis įvertinęs jį.

      Norėdami pridėti komentarą, turite būti prisijungę ir turėti įsigytą prekę.

      Vidutinis įvertinimas
      Išsakykite savo nuomonę
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Šis produktas dar neturi nuomonės. Būk pirmasis įvertinęs jį.

      Norėdami pridėti komentarą, turite būti prisijungę ir turėti įsigytą prekę.

      ×
      comments icons

      Dėkojame, kad pridėjote savo nuomonę, netrukus ji bus prieinama produkto kortelėje.

      Uždaryti
      Dažnai užduodami klausimai
      Ar akumuliatoriaus talpa (mAh) gali būti didesnė?
      Žiūrėk
      Galima naudoti didesnės talpos baterijas. Akumuliatoriaus talpa išreiškiama myliomis ampervalandėmis (mAh), kuo didesnė talpos vertė, pvz., 3000 mAh, tuo ilgesnį darbo laiką galima pasiekti vienu akumuliatoriaus įkrovimu, o tai padidina mūsų mobilumą ir efektyvumą.
      Kaip pasirinkti maitinimo banką?
      Žiūrėk
      1. Telefono akumuliatoriaus talpa Svarbiausias dalykas, kurį turime patikrinti, yra mūsų telefonų baterijos talpa, kuri gali svyruoti nuo kiek daugiau nei 1000 mAh iki net 4000 mAh. Atkreipkite dėmesį, kad įkrovimo proceso metu neišvengiamai prarandama energija, o tai gali sumažinti faktinį maitinimo bloko našumą iki 75%. Tai visiškai natūralus reiškinys ir į jį reikia atsižvelgti.
      2. Išmaniojo telefono maitinimo bankas – į kokius parametrus reikėtų atsižvelgti? Jei turite telefoną, kuriame galima greitai įkrauti, verta rinktis maitinimo adapterį, kuris palaiko 2.1A arba QC 3.0 įkrovimą, leidžiantį įkrauti iki dvigubai greičiau, palyginti su kitais modeliais. Tačiau atkreipkite dėmesį, kad jei telefonas su juo nesuderinamas, greito įkrovimo parinktis mums nieko gero neduos.
      Kas yra Ultra Charge?
      Žiūrėk
      Ultra Charge greitasis įkrovimas pagrįstas trimis įkrovimo profiliais – 5/9/9/12V. Priklausomai nuo to, kokį įrenginį prijungiate, galite būti tikri, kad parinkta tinkama įkrovimo įtampa, o intensyvumas yra kuo didesnis. Ši technologija garantuoja saugų ir greitą įkrovimą nepriklausomai nuo prijungto įrenginio. Su Ultra Charge daugumą išmaniųjų telefonų galime įkrauti nuo 0 iki 100% per 1-1,5 valandos.
      Ar laidas prijungtas prie maitinimo bloko?
      Žiūrėk
      Kiekviename maitinimo adapteryje yra USB-Micro-USB arba USB-C laidas (žr. specifikacijas), kurį galima naudoti maitinimo adapteriui įkrauti, o jei telefonas turi tinkamą lizdą, jį taip pat galima įkrauti per šį kabelį.