Pasirinkite įrenginį
Pasirinkite įrenginį
ir pasirinkite atitikimo produktus
×
customer devices Mano prietaisai
customer devices

Nėra išsaugotų įrenginių.

Mes automatiškai išsaugosime jūsų ieškomų įrenginių, o jūs sutaupyti laiko ir gauti pritaikytus pranešimus.

Eikite į: Mano prietaisai
added device
Pasirinkti įrenginiai:
customer devices
Pasirinkti įrenginiai:

Baterijos BN44 už Xiaomi 5/5 Redmi Pastaba Plius

Green Cell
Prekė prieinama
Pristatymas iki 24 val.
pasitenkinimas garantija - 30 dienų teisė grąžinti
  • Suteikite savo išmaniajam telefonui naują gyvenimą naudodamiesi originalia „Green Cell“ baterija!
  • Dedikuotos „Green Cell“ baterijos yra visiškai naujos, o deklaruota talpa yra tikroji akumuliatorių talpa
  • Aukščiausios klasės valdymo elektronika, visiškai suderinama su jūsų išmaniuoju telefonu, perduoda tikslią informaciją apie jūsų akumuliatorių ir jo būklę
  • Daugybė akumuliatorių apsaugų užtikrina ilgalaikį veikimą ir visišką telefono saugumą.
17,95 €

Kiekis:

 
logo.jpg

Naujas jūsų išmaniojo telefono gyvenimas

Pagyvinkite savo išmanųjį telefoną naudodami „Green Cell“. Akumuliatoriaus efektyvumas yra vienas iš pagrindinių išmaniojo telefono patogumo veiksnių. Laikui bėgant gamyklos akumuliatorius praranda savo talpą, todėl turime dažniau kreiptis į įkroviklį ar maitinimo bloką. Tai gali būti ypač sudėtinga keliaujant ar darbe. Turėdami originalias „Green Cell“ baterijas, per kelias minutes galėsite atstatyti telefoną ant kojų!

Puikiai suderinamas

„Green Cell“ baterijos yra visiškai naujos ir pagamintos maksimaliu tikslumu, kad būtų užtikrintas nepriekaištingas suderinimas su jūsų išmaniuoju telefonu. Kai nuspręsite pirkti, galite būti tikri, kad dėžutėje deklaruota talpa yra tikroji akumuliatoriaus talpa. Akumuliatorius puikiai tinka, visi matmenys suderinami su visiškai nauja baterija. Be to, „Green Cell“ baterijas galima montuoti tiesiai iš dėžutės.

Visada aukščiausia kokybė

Visos „Green Cell“ baterijos yra patikrintos kokybės, todėl galite būti tikri, kad jos yra naujos ir neturi ankstesnio įkrovimo ciklo. Kartu su didžiausia realia talpa ir aukščiausios klasės valdymo elektronika gausite puikios būklės ir suderinamumo akumuliatorių.

Visiškas saugumas

„Green Cell“ akumuliatoriuose yra pažangios apsaugos, kurias sudaro: apsauga nuo perkrovos ir perkrovos, trumpojo jungimo ir šiluminė apsauga. Tai užtikrina tinkamą ir saugų akumuliatoriaus ir išmaniojo telefono veikimą.

Pakeiskite bateriją, o ne prietaisą!

Nauja baterija yra geresnė ir ekonomiškesnė alternatyva nei išmaniojo telefono keitimas. Jūs ne tik sutaupysite pinigų, bet ir pasirūpinsite aplinka. Jūsų mėgstamiausias telefonas įgis naują gyvenimą, o mes pasirūpinsime perdirbimu. Mes renkame panaudotas baterijas kiekvienoje parduotuvėje ir finansuojame veiklą, skirtą skatinti ir palaikyti akumuliatorių utilizavimą ir perdirbimą.

Suderinamas su šiais baterijų modeliais
    Suderinamas su šiais įrenginiais
    arrow-up
      Techniniai duomenys
      talpa:
      3900 mAh
      Įtampa:
      3.8V
      Ląstelių tipas:
      Li-Polymer
      Ląstelių gamintojas:
      Green Cell
      Būklė:
      nauja
      Garantija:
      12 mėnesių
      Gamintojas:
      Green Cell
      Matmenys:
      85.45x64.00x3.90mm
      Prekės kodas:
      BP92
      Klientų atsiliepimai ir klausimai
      Išsakykite savo nuomonę
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Šis produktas dar neturi nuomonės. Būk pirmasis įvertinęs jį.

      Norėdami pridėti komentarą, turite būti prisijungę ir turėti įsigytą prekę.

      Vidutinis įvertinimas
      Išsakykite savo nuomonę
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Šis produktas dar neturi nuomonės. Būk pirmasis įvertinęs jį.

      Norėdami pridėti komentarą, turite būti prisijungę ir turėti įsigytą prekę.

      ×
      comments icons

      Dėkojame, kad pridėjote savo nuomonę, netrukus ji bus prieinama produkto kortelėje.

      Uždaryti
      Dažnai užduodami klausimai
      Kaip išsirinkti akumuliatorių mobiliajam telefonui?
      Žiūrėk
      Išsirinkti akumuliatorių mobiliajam telefonui yra paprastas ir intuityvus dalykas. Tai galima padaryti per kelias akimirkas, naudojant šiuos du būdus:
      1. Telefono modelio specifikacija Telefono modelį dažniausiai galima rasti įrenginyje. Perskaičius ir į parduotuvės paieškos sistemą įvedus modelį, pasirodys tinkama baterija. pvz., iPhone 6s / Xiaomi Mi 5 / Samsung Galaxy S4
      2. Akumuliatoriaus kodas Taip pat galite ieškoti akumuliatoriaus įvesdami jo kodą – jį rasite akumuliatoriaus vidinėje pusėje. Tiesiog įveskite atitinkamą kodą ir mūsų paieškos sistema parodys jums reikiamus produktus! pvz., BM39 / BS-01/ A1457 Taip pat rekomenduojame perskaityti vadovą mūsų tinklaraštyje: Kaip išsirinkti mobiliojo telefono bateriją?
      Kaip patikrinti akumuliatoriaus talpą mobiliajame telefone?
      Žiūrėk
      Akumuliatoriaus talpa nurodyta tiesiai ant akumuliatoriaus. Ši informacija yra įrenginio viduje. Taip pat galite naudoti modernias programas, kurios stebi akumuliatoriaus būseną. Tokios programos pavyzdys yra „Battery Info“, sukurta „Android“ išmaniesiems telefonams. Programą lengva naudoti, todėl galima lengvai patikrinti informaciją apie esamą akumuliatoriaus būseną.
      Ar akumuliatoriaus talpa (mAh) gali būti didesnė?
      Žiūrėk
      Akumuliatoriaus talpa, nurodyta miliampervalandomis (mAh), gali skirtis nuo gamyklinės baterijos. Pasirinkus didesnės talpos bateriją, jūsų prietaisas tarnaus ilgiau ir įgysite daugiau mobilumo bei naudojimo komforto!
      Kaip prailginti mobiliojo telefono baterijos veikimo laiką?
      Žiūrėk
      Yra keli paprasti būdai, kurie efektyviai prailgina akumuliatoriaus tarnavimo laiką: 1. Neišsikraukite akumuliatoriaus iki 0!
      Mūsų telefono baterijai, vadinamai baterija, tai nepatinka. Taigi nelaukite, kol pasirodys įspėjimas apie išsikrovusią bateriją. Kai akumuliatoriaus lygis nukrenta žemiau 40%, telefoną patartina prijungti prie įkroviklio.
      2. Dažnai prijunkite mobilųjį telefoną prie įkroviklio.
      Šiuolaikinės ličio jonų baterijos neturi atminties efekto. Todėl dažnas įkrovimas teigiamai veikia jų veikimą. Ekspertų teigimu, geriausia pasiekti 80-90% įkrovos būseną.
      3. Venkite ekstremalių temperatūrų
      Mobiliųjų telefonų baterijos yra šiek tiek panašios į jų naudotojus – geriausiai jaučiasi esant vidutinei temperatūrai. Jei telefoną paliksite tiesioginiuose saulės spinduliuose arba karštame automobilyje, baterijos veikimo laikas gali žymiai sutrumpėti. Taip pat gera idėja apsaugoti telefoną nuo šalčio.
      Kaip pakeisti mobiliojo telefono bateriją?
      Žiūrėk
      Prieš keisdami patikrinkite, kokio tipo, modelio ir tipo akumuliatorių norite įsigyti. Anksčiau tereikėjo atidaryti dangtelį ir baterija buvo pasiekiama. Šiuo metu pašalinimas yra šiek tiek sunkesnis. Bet jokios baimės! Juos galite pakeisti patys, o reikiamą informaciją rasite Youtube pamokose. Daugybė tokių medžiagų leidžia lengviau išmokti išimti bateriją beveik bet kuriame mobiliojo telefono modelyje.
      Ką daryti pakeitus mobiliojo telefono bateriją?
      Žiūrėk
      Įdėję Green Cell bateriją, iškraukite telefoną iki 10% ir prijunkite jį prie įkroviklio. Daugiau nieko daryti nereikia – baterijų šiuo metu formatuoti nereikia.
      Ar įkroviklis turi greito įkrovimo funkciją?
      Žiūrėk
      Patikrinti, ar įkroviklis turi greito įkrovimo funkciją, labai paprasta – taip nutinka, jei įrenginys turi žalią USB jungtį. Tai ženklas, kad įkroviklis greitai įkrauna telefoną.
      Įkroviklio parametrai – į ką reikėtų atkreipti dėmesį?
      Žiūrėk
      Renkantis įkroviklius reikia atsižvelgti į keletą veiksnių. Svarbiausi iš jų: įkroviklio galia, įvesties tipas ir naudojamos greito įkrovimo technologijos.
      Įkroviklis su Power Delivery technologija, ką reiškia PD?
      Žiūrėk
      Power Delivery yra greito įkrovimo technologija. Paprasčiau tariant, šį variantą palaikantys įkrovikliai automatiškai parenka tinkamą prijungto įrenginio įkrovimą, užtikrindami greitą ir efektyvų įkrovimą.
      Ar įkroviklis su greito įkrovimo funkcija gali įkrauti įprastą mobilųjį telefoną?
      Žiūrėk
      Jei naudojate senesnį mobilųjį telefoną, kuriame nėra greito įkrovimo technologijos, jums nereikia nusipirkti specialaus įkroviklio. Telefonas pasikraus tinkamai, o šiuolaikiniai įkrovikliai turi keletą papildomų funkcijų, kurios pravers bet kurioje situacijoje.
      Kokia turi būti mobiliojo telefono įkroviklio įkrovimo talpa?
      Žiūrėk
      Prieš pirkdami tinklo įkroviklį, patikrinkite maksimalią mobiliojo telefono įkrovimo galią (šis parametras nurodytas vatais). Taip pat atkreipkite dėmesį į įkroviklio jungčių skaičių – taip renkatės įrenginį, kurį patogu naudoti. Populiariausius modelius rasite šioje nuorodoje: Kaip išsirinkti tinkamą telefono įkroviklį?