Pasirinkite įrenginį
Pasirinkite įrenginį
ir pasirinkite atitikimo produktus
×
customer devices Mano prietaisai
customer devices

Nėra išsaugotų įrenginių.

Mes automatiškai išsaugosime jūsų ieškomų įrenginių, o jūs sutaupyti laiko ir gauti pritaikytus pranešimus.

Eikite į: Mano prietaisai
added device
Pasirinkti įrenginiai:
customer devices
Pasirinkti įrenginiai:

Kabelis Baltas USB-C – Lightning 1m MFi Green Cell PowerStream su greituoju įkrovimu Power Delivery, skirtas Apple iPhone

Green Cell
Prekė prieinama
Pristatymas iki 24 val.
pasitenkinimas garantija - 30 dienų teisė grąžinti
  • Green Cell maitinimo šaltinio „C“ tipo USB kabelis - šviesa (1m) - Tiesioginis „iPhone“ įkrovimas ir sinchronizavimas su naujausiais „MacBooks“ / „iPad“ (USB-C) ir iki 2,5 karto spartesnis PD įkėlimas yra tik maža dalis to, kas dabar
  • Greitas maitinimo įkrovimo palaikymas leidžia „iPhone SE“ (2020) / 11/11 Pro / XS / X įkrauti iki 50% tik per 30 minučių! Kabelis taip pat palaiko standartinį įkrovimą tokiems įrenginiams kaip „iPhone 7 / 6S“ ir „iPad Air / mini“
  • „GC Power Stream“ yra oficialiai sertifikuota „ Apple MFi“ ir „C94“ mikroschema, kad užtikrintų nepriekaištingą visų „ Apple suderinamų įrenginių veikimą. Pamirškite apie problemas, susijusias su nesertifikuotais priedais
  • Nepakartojamas „GC Power Streams“ patvarumas yra jo naudojimo rezultatas : ypač atsparus dilimui, apvyniotos įvorės, metaliniai skydai, užtikrinantys veiksmingą apsaugą nuo abiejų jungčių nutrūkimo, ir daugiapakopė „Kevlar“ pluošto kabelio apsauga
12,95 €

Kiekis:

 

"Apple MFi" sertifikavimas

"GC Power Stream" kabelis turi oficialų sertifikatą ir "Apple MFi" lustą, kuris užtikrina kokybę ir nepriekaištingą veikimą su bet kuriuo suderinamu "Apple" įrenginiu.

Greitas "iPhone" ir "iPad" įkrovimas

"GC Power Stream" laidas leidžia žaibiškai įkrauti "iPhone 11 / 12 / 13 Pro Max / Pro / Max / Mini / XS Max / XS / X / X / SE ir "iPad Pro 12.9 (1 Gen i 2 Gen) / Pro 10.5" įrenginius su "Lightning" jungtimi. Tiesiog prijunkite kabelį prie USB-C maitinimo adapterio nuo 18 W iki 87 W ir įkraukite įrenginius iki dviejų kartų greičiau.

Rekomenduojami priedai:

Viską supaprastinantis ryšys

Dėl "Lightning" ir "USB-C" jungčių panaudojimo viename kabelyje: pirmą kartą "iPhone" išmaniuosius telefonus galima tiesiogiai prijungti prie planšetinių kompiuterių ir ultrabookų su USB-C jungtimis. Taip galite sujungti "iPhone" su "iPad" ir "MacBook", o tai ne tik leidžia įkrauti išmanųjį telefoną, bet ir laisvai sinchronizuoti prietaisų duomenis. Pamirškite apie perėjimus ir adapterius!

Neprilygstama jėga

"GC Power Stream" pynė pagaminta iš patvaraus polipropileno, kuris itin efektyviai apsaugo ją nuo mechaninių pažeidimų ir dilimo. Be to, išilgai laidų naudojami kevlaro siūlai neleidžia jiems nutrūkti. Lazeriu suvirinti metaliniai jungčių dangteliai apsaugo jungtis nuo atsitiktinio sulūžimo, o daugiapakopis kabelio dangtelis užtikrina nepriekaištingą ir sklandų kabelio veikimą. All dies macht Power Stream zu einem echten Titan.


Polipropileno verpalų pynė

Lazeriu suvirintas
metalinis dangtelis

Kevlaro pluoštas


Dvigubas
ekranavimas

30 AWG
Duomenų linijos

23 AWG
Maitinimo kabelis

Data&Sync

Su "Green Cell Power Stream" kabeliu galima sparčiai perduoti duomenis ir sinchronizuoti prietaisus 480 Mbps sparta, o tai prilygsta 150 vaizdų išsiuntimui vos per 5 sekundes!

1800 įkeltų nuotraukų
per 1 minutę

1200 dainų, įkeltų
per 1 minutę

Filmas įkeltas HD
raiška per 1 minutę

Suderinamumas:

Greitas įkrovimas Maitinimo tiekimas:
Adapteris 18 W ar daugiau - Apple iPhone 11 / 12 / 13 Pro Max / Pro / Max / Mini / XS Max / XS / X / SE
Adapteris 29 W ar daugiau - Apple iPad Pro 12.9 (1 Gen i 2 Gen), iPad Pro 10.5

Keitimasis duomenimis ir "Lightning" įrenginių įkrovimas naudojant planšetinius kompiuterius ir ultrabookus:
Apple iPad Pro 12.9 (3 Gen) / iPad Pro 11 / MacBook Pro 13 i Pro 15 z lat 2016 / 2017 / 2018 oraz MacBook Air 2018

Be kita ko, galima įkrauti visus prietaisus su "Lightning" jungtimi:
Apple iPhone 11 / 12 / 13 Pro Max / Pro / Max / Mini / XS Max / XS / X / SE / 8 / 8 Plus / 7 / 7 Plus / 6S / 6S Plus / 6 / 6 Plus / 5S / iPad Pro (do 2017) / iPad Air / iPad mini / iPod

Suderinamas su šiais baterijų modeliais
    Suderinamas su šiais įrenginiais
    arrow-up
      Techniniai duomenys
      Būklė:
      nauja
      Spalva:
      Balta
      Garantija:
      24 mėnesiai
      Gamintojas:
      Green Cell
      Modelis:
      GC PowerStream
      Apšvietimas:
      Ne
      Pažymėjimai:
      Apple MFi
      Kištuko tipas:
      USB-C - Lightning
      Ilgas:
      100 cm
      Prekės kodas:
      KABGC07W
      Klientų atsiliepimai ir klausimai
      Išsakykite savo nuomonę
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Šis produktas dar neturi nuomonės. Būk pirmasis įvertinęs jį.

      Norėdami pridėti komentarą, turite būti prisijungę ir turėti įsigytą prekę.

      Vidutinis įvertinimas
      Išsakykite savo nuomonę
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Šis produktas dar neturi nuomonės. Būk pirmasis įvertinęs jį.

      Norėdami pridėti komentarą, turite būti prisijungę ir turėti įsigytą prekę.

      ×
      comments icons

      Dėkojame, kad pridėjote savo nuomonę, netrukus ji bus prieinama produkto kortelėje.

      Uždaryti
      Dažnai užduodami klausimai
      Kaip patikrinti akumuliatoriaus talpą mobiliajame telefone?
      Žiūrėk
      Akumuliatoriaus talpa nurodyta tiesiai ant akumuliatoriaus. Ši informacija yra įrenginio viduje. Taip pat galite naudoti modernias programas, kurios stebi akumuliatoriaus būseną. Tokios programos pavyzdys yra „Battery Info“, sukurta „Android“ išmaniesiems telefonams. Programą lengva naudoti, todėl galima lengvai patikrinti informaciją apie esamą akumuliatoriaus būseną.
      Ar akumuliatoriaus talpa (mAh) gali būti didesnė?
      Žiūrėk
      Akumuliatoriaus talpa, nurodyta miliampervalandomis (mAh), gali skirtis nuo gamyklinės baterijos. Pasirinkus didesnės talpos bateriją, jūsų prietaisas tarnaus ilgiau ir įgysite daugiau mobilumo bei naudojimo komforto!
      Ar įkroviklis turi greito įkrovimo funkciją?
      Žiūrėk
      Patikrinti, ar įkroviklis turi greito įkrovimo funkciją, labai paprasta – taip nutinka, jei įrenginys turi žalią USB jungtį. Tai ženklas, kad įkroviklis greitai įkrauna telefoną.
      Įkroviklio parametrai – į ką reikėtų atkreipti dėmesį?
      Žiūrėk
      Renkantis įkroviklius reikia atsižvelgti į keletą veiksnių. Svarbiausi iš jų: įkroviklio galia, įvesties tipas ir naudojamos greito įkrovimo technologijos.
      Įkroviklis su Power Delivery technologija, ką reiškia PD?
      Žiūrėk
      Power Delivery yra greito įkrovimo technologija. Paprasčiau tariant, šį variantą palaikantys įkrovikliai automatiškai parenka tinkamą prijungto įrenginio įkrovimą, užtikrindami greitą ir efektyvų įkrovimą.
      Ar įkroviklis su greito įkrovimo funkcija gali įkrauti įprastą mobilųjį telefoną?
      Žiūrėk
      Jei naudojate senesnį mobilųjį telefoną, kuriame nėra greito įkrovimo technologijos, jums nereikia nusipirkti specialaus įkroviklio. Telefonas pasikraus tinkamai, o šiuolaikiniai įkrovikliai turi keletą papildomų funkcijų, kurios pravers bet kurioje situacijoje.
      Kokia turi būti mobiliojo telefono įkroviklio įkrovimo talpa?
      Žiūrėk
      Prieš pirkdami tinklo įkroviklį, patikrinkite maksimalią mobiliojo telefono įkrovimo galią (šis parametras nurodytas vatais). Taip pat atkreipkite dėmesį į įkroviklio jungčių skaičių – taip renkatės įrenginį, kurį patogu naudoti. Populiariausius modelius rasite šioje nuorodoje: Kaip išsirinkti tinkamą telefono įkroviklį?
      Kaip veikia inverteris?
      Žiūrėk
      Inverteris yra atskiras įrenginys, jungiamas į cigarečių degiklio lizdą arba tiesiai į akumuliatorių. Jo užduotis – automobilio nuolatinės srovės sistemos 12V/24V įtampą paversti 230V kintamąja srove. Dėl šios priežasties prie keitiklio pavadinimo labai dažnai rasite tokią santrumpą: DC/AC.
      Kokių tipų inverteriai yra?
      Žiūrėk
      Kalbant apie automobilių inverterius, galime išskirti du pagrindinius tipus: grynuosius ir modifikuotus sinusinius keitiklius. Pirmasis skirtas įrenginiams, kuriems reikalingas nuolatinis maitinimas. Tokio tipo inverterius reikėtų rinktis tokiems įrenginiams kaip šilumos siurbliai, elektrinės viryklės ar elektroniniai virduliai. Mūsų parduotuvėje taip pat siūlomi modifikuoti sinuso bangos keitikliai. Šio tipo keitikliai tinka tokiems įrenginiams kaip nešiojamieji kompiuteriai, maitinimo šaltiniai ar apšvietimas.