Pasirinkite įrenginį
Pasirinkite įrenginį
ir pasirinkite atitikimo produktus
×
customer devices Mano prietaisai
customer devices

Nėra išsaugotų įrenginių.

Mes automatiškai išsaugosime jūsų ieškomų įrenginių, o jūs sutaupyti laiko ir gauti pritaikytus pranešimus.

Eikite į: Mano prietaisai
added device
Pasirinkti įrenginiai:
customer devices
Pasirinkti įrenginiai:

3x Kabelis USB-C 30cm, 120cm, 200cm, LED Green Cell Ray su greituoju įkrovimu Ultra Charge, Quick Charge 3.0

Green Cell
Prekė prieinama
Pristatymas iki 24 val.
pasitenkinimas garantija - 30 dienų teisė grąžinti
  • Trijų „ GC Ray USB-A“ - 30 cm, 120 cm ir 200 cm ilgio USB-C kabelių rinkinys - greitas įkrovimas, greitas duomenų perdavimas ir didelis patvarumas trijose skirtingose versijose, kad būtų kuo patogiau naudotis
  • Jautrus, žalias USB-C jungties su LED diodu apšvietimas leidžia lengvai prijungti „GC Ray“ prie savo įrenginio, neatsižvelgiant į sezoną ar atitinkamas sąlygas. Pamirškite apie kabelių paiešką tamsoje!
  • Palaikydami greitą įkrovimą , įskaitant „Quick Charge 3.0“, „GC Ultra Charge“, „ Samsung AFC“ ir 480 Mps duomenų perdavimo kabelius, jie puikiai tinka jūsų šiuolaikiniams įrenginiams, turintiems USB-C jungtį.
  • Patvarus kiekvienam coliui - visas laidų ilgis yra apsaugotas naudojant patvarias ir modernias medžiagas
17,95 €

Kiekis:

 

USB-C kabelių rinkinys GC Ray

Trijų "GC Ray" 30 cm, 120 cm ir 200 cm ilgio USB-C kabelių rinkinys sukurtas ne tik tam, kad būtų galima kuo greičiau įkrauti įrenginius, bet ir tam, kad būtų užtikrintas išskirtinis patvarumas ir paprastas naudojimas. Dėl elegantiško dizaino, aukštos kokybės medžiagų ir švelnaus žalio jungties apšvietimo GC Ray kabelis greitai taps jūsų pasirinkimu numeris vienas.


USB - USB-C

Greitasis
įkrovimas

Išskirtinis
patvarumas

Puikus dizainas

UKad būtų kuo patogiau naudoti "GC Ray" USB-C kabelius, sujungėme juos į universalų trijų praktiškiausių ilgių kabelių rinkinį. Kabeliuose taip pat įrengtas jautrus žalias USB-C jungties apšvietimas. Dėl to juos labai lengva rasti tamsoje ir prijungti prie įrenginio. Prijungti prie daugiafunkcinio įkroviklio jie atrodo itin futuristiškai.


LED apšvietimas

Tikslus
apdorojimas

Praktiniai
ilgiai

Visiškai suderinama

Palaikydamas greitojo įkrovimo technologijas, įskaitant "Quick Charge 3.0", "GC Ultra Charge" arba "Samsung AFC", "GC Ray" laidas puikiai tinka maitinti bet kurį įrenginį, kuriame yra USB-C prievadas. Nesvarbu, ar naudojate išmaniuosius telefonus su šio tipo jungtimi, planšetinius kompiuterius, ausines ar kitus prietaisus su USB-C jungtimi, "GC Ray" yra puikus pagalbininkas įkrovimui namuose ar kelionėje.

*Vaizdo perdavimo palaikymo nėra

Greitasis įkrovimas

Naudodami "Quick Charge 3.0", "GC Ultra Charge" ir "Samsung AFC" palaikomas funkcijas galime įkrauti įrenginį iki trijų kartų greičiau. Su greituoju įkrovimu suderinamas laidas atlieka tokį pat svarbų vaidmenį kaip ir įkroviklis ar telefono protokolas.

Neprilygstamas patvarumas

"GC Ray" USB-C kabelio pynė pagaminta iš patvarių polipropileno gijų, kurios ne tik atrodo stilingai, bet ir apsaugo kabelį nuo trinties ir susisukimų. Išilgai kabelio einančios kevlaro skaidulos neleidžia jam nutrūkti, o daugiapakopis kabelio apvalkalas užtikrina nepriekaištingą kabelio veikimą.


Polipropileno verpalų pynė

Lanksti
TPE danga

Kevlaro pluoštas


Dvigubas
kirpimas

30 AWG
Duomenų linijos

23 AWG
Maitinimo kabelis

Data&Sync

"GC Ray" USB-C kabelis užtikrina spartų 480 Mbps duomenų perdavimą, todėl per vieną sekundę galite išsiųsti iki 30 nuotraukų!

1800 išsiųstų
nuotraukų per minutę

1200 dainų, išsiųstų
per vieną minutę

HD filmas įkeltas
per vieną minutę

Daugiau nei tik kabelis

"GC Ray" iš naujo apibrėžia patogaus kabelio sąvoką - derinant nestandartinius ilgius, apšviestas USB-C jungtis, patvarią konstrukciją ir greitojo įkrovimo palaikymą, gaunami unikalūs kabeliai, kurie yra būtinas bet kurio suderinamo įrenginio priedas.

Suderinamas su šiais baterijų modeliais
    Suderinamas su šiais įrenginiais
    arrow-up
      Techniniai duomenys
      Galia:
      18W
      Būklė:
      nauja
      Palaikomos įkrovimo technologijos:
      Quick Charge 3.0, Samsung AFC, Huawei FCP, Apple 2.4A, Mediatek Pump Express 1.1/2.0, USB DCP
      Spalva:
      Juoda
      Garantija:
      24 mėnesiai
      Gamintojas:
      Green Cell
      Modelis:
      GC Ray
      Apšvietimas:
      Ja
      grąžinimo politika:
      30 dienų
      Kištuko tipas:
      USB - USB-C
      Ilgas:
      30 cm + 120 cm + 200 cm
      Prekės kodas:
      KABGCSET01
      Klientų atsiliepimai ir klausimai
      Išsakykite savo nuomonę
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Šis produktas dar neturi nuomonės. Būk pirmasis įvertinęs jį.

      Norėdami pridėti komentarą, turite būti prisijungę ir turėti įsigytą prekę.

      Vidutinis įvertinimas
      Išsakykite savo nuomonę
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Šis produktas dar neturi nuomonės. Būk pirmasis įvertinęs jį.

      Norėdami pridėti komentarą, turite būti prisijungę ir turėti įsigytą prekę.

      ×
      comments icons

      Dėkojame, kad pridėjote savo nuomonę, netrukus ji bus prieinama produkto kortelėje.

      Uždaryti
      Dažnai užduodami klausimai
      Kaip patikrinti akumuliatoriaus talpą mobiliajame telefone?
      Žiūrėk
      Akumuliatoriaus talpa nurodyta tiesiai ant akumuliatoriaus. Ši informacija yra įrenginio viduje. Taip pat galite naudoti modernias programas, kurios stebi akumuliatoriaus būseną. Tokios programos pavyzdys yra „Battery Info“, sukurta „Android“ išmaniesiems telefonams. Programą lengva naudoti, todėl galima lengvai patikrinti informaciją apie esamą akumuliatoriaus būseną.
      Ar akumuliatoriaus talpa (mAh) gali būti didesnė?
      Žiūrėk
      Akumuliatoriaus talpa, nurodyta miliampervalandomis (mAh), gali skirtis nuo gamyklinės baterijos. Pasirinkus didesnės talpos bateriją, jūsų prietaisas tarnaus ilgiau ir įgysite daugiau mobilumo bei naudojimo komforto!
      Ar įkroviklis turi greito įkrovimo funkciją?
      Žiūrėk
      Patikrinti, ar įkroviklis turi greito įkrovimo funkciją, labai paprasta – taip nutinka, jei įrenginys turi žalią USB jungtį. Tai ženklas, kad įkroviklis greitai įkrauna telefoną.
      Įkroviklio parametrai – į ką reikėtų atkreipti dėmesį?
      Žiūrėk
      Renkantis įkroviklius reikia atsižvelgti į keletą veiksnių. Svarbiausi iš jų: įkroviklio galia, įvesties tipas ir naudojamos greito įkrovimo technologijos.
      Įkroviklis su Power Delivery technologija, ką reiškia PD?
      Žiūrėk
      Power Delivery yra greito įkrovimo technologija. Paprasčiau tariant, šį variantą palaikantys įkrovikliai automatiškai parenka tinkamą prijungto įrenginio įkrovimą, užtikrindami greitą ir efektyvų įkrovimą.
      Ar įkroviklis su greito įkrovimo funkcija gali įkrauti įprastą mobilųjį telefoną?
      Žiūrėk
      Jei naudojate senesnį mobilųjį telefoną, kuriame nėra greito įkrovimo technologijos, jums nereikia nusipirkti specialaus įkroviklio. Telefonas pasikraus tinkamai, o šiuolaikiniai įkrovikliai turi keletą papildomų funkcijų, kurios pravers bet kurioje situacijoje.
      Kokia turi būti mobiliojo telefono įkroviklio įkrovimo talpa?
      Žiūrėk
      Prieš pirkdami tinklo įkroviklį, patikrinkite maksimalią mobiliojo telefono įkrovimo galią (šis parametras nurodytas vatais). Taip pat atkreipkite dėmesį į įkroviklio jungčių skaičių – taip renkatės įrenginį, kurį patogu naudoti. Populiariausius modelius rasite šioje nuorodoje: Kaip išsirinkti tinkamą telefono įkroviklį?
      Kaip veikia inverteris?
      Žiūrėk
      Inverteris yra atskiras įrenginys, jungiamas į cigarečių degiklio lizdą arba tiesiai į akumuliatorių. Jo užduotis – automobilio nuolatinės srovės sistemos 12V/24V įtampą paversti 230V kintamąja srove. Dėl šios priežasties prie keitiklio pavadinimo labai dažnai rasite tokią santrumpą: DC/AC.
      Kokių tipų inverteriai yra?
      Žiūrėk
      Kalbant apie automobilių inverterius, galime išskirti du pagrindinius tipus: grynuosius ir modifikuotus sinusinius keitiklius. Pirmasis skirtas įrenginiams, kuriems reikalingas nuolatinis maitinimas. Tokio tipo inverterius reikėtų rinktis tokiems įrenginiams kaip šilumos siurbliai, elektrinės viryklės ar elektroniniai virduliai. Mūsų parduotuvėje taip pat siūlomi modifikuoti sinuso bangos keitikliai. Šio tipo keitikliai tinka tokiems įrenginiams kaip nešiojamieji kompiuteriai, maitinimo šaltiniai ar apšvietimas.