Pasirinkite įrenginį
Pasirinkite įrenginį
ir pasirinkite atitikimo produktus
×
customer devices Mano prietaisai
customer devices

Nėra išsaugotų įrenginių.

Mes automatiškai išsaugosime jūsų ieškomų įrenginių, o jūs sutaupyti laiko ir gauti pritaikytus pranešimus.

Eikite į: Mano prietaisai
added device
Pasirinkti įrenginiai:
customer devices
Pasirinkti įrenginiai:

Green Cell ®“ keitiklio įtampos keitiklis nuo 24V iki 230V 3000W / 6000W grynas sinusas

Green Cell
Prekė prieinama
Pristatymas iki 24 val.
pasitenkinimas garantija - 30 dienų teisė grąžinti
  • Automobilinis keitiklis (įtampos keitiklis, galios keitiklis) - leidžia prijungti į automobilio instaliaciją prietaisus, reikalaujančius 230V nuolatinio srovės AC įtampos maitinimo. Ar jums reikia lizdo automobilyje? Šis produktas yra jums!
  • Ar jums reikalingas 12V arba 24V keitiklis? Ar norite maitinti kompiuterį, lempą ar maitinimo bloką? Ar jums reikalingas įtampos keitiklis stovyklavimui ar sunkvežimiui? Neabejotinai rasite tinkamą keitiklio modelį mūsų pasiūloje.
  • Aukštos kokybės komponentai, sertifikuota sauga, patikimumas - tai trys svarbiausios GC keitiklių savybės. Pasitikėkite specialistais, tiekiančiais Šviežiąją Energiją!
  • Turite abejonių dėl tinkamo keitiklio pasirinkimo? Apsilankykite mūsų tinklaraštyje arba susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo skyriumi.
225,95 €

Kiekis:

 

Didelės funkcijos mažoje pakuotėje

Inverteris, dar vadinamas keitikliu, yra prietaisas, kurio paskirtis - keisti nuolatinės srovės įtampą iš automobilio akumuliatoriaus arba cigarečių žiebtuvėlio lizdo į kintamąją ~230 V įtampą. Būtent tokia pati įtampa yra kiekviename buitiniame elektros lizdelyje (F tipo) visoje Europoje. Keitiklis yra puikus pasirinkimas vykstantiems į kelionę automobiliu, kemperiu ar sunkvežimiu - jo dėka galėsite laisvai naudotis visais reikalingais prietaisais, kuriems veikti reikalingas kištukinis lizdas.


Nešiojamasis kompiuteris

Šildytuvas

Virdulys

Maitinimo šaltinis




Gerai apgalvotas dizainas

Prietaisas sukurtas taip, kad juo naudotis būtų kuo patogiau. Keitiklio priekyje yra elektros lizdas, pritaikytas visoje Europoje naudojamiems kištukams, ir USB jungtis, kuria galime įkrauti išmanųjį telefoną, elektroninių knygų skaitytuvą ar bet kurį kitą įrenginį, kurį galima prijungti per USB jungtį.

Keitiklio galinėje dalyje yra ventiliatorius, užtikrinantis tinkamą prietaiso aušinimą.

Visa tai įdėta į nedidelį, bet labai patvarų korpusą. Ji pagaminta iš aukštos kokybės aliuminio, todėl yra atspari bet kokiems mechaniniams pažeidimams ir smūgiams kelionės metu. Be to, dėl naudojamų medžiagų keitiklis yra labai lengvas.



Svarbūs parametrai

Ieškodami inverterio atkreipkite dėmesį į tokius parametrus kaip įtampa [V] ir galia [W]. Tai labai svarbu, nes pasirinkus blogos įėjimo įtampos arba per mažos galios inverterį, mūsų prietaisai negalės veikti.


Pirmasis parametras, kurį reikia nustatyti, yra akumuliatoriaus įtampa, kuri turi visiškai sutapti su inverterio įtampa. Dažniausiai pasitaikanti įtampos vertė yra 12 V, naudojama lengvuosiuose automobiliuose, kemperiuose ir kai kuriuose sunkvežimiuose, ir 24 V, dažniausiai naudojama sunkvežimiuose.






Pasirinkus įtampą, reikia nuspręsti, kokia turi būti tinkama keitiklio galia. Tai labai svarbus aspektas, nes jis parodo, kiek ir kokius įrenginius jis gali aprūpinti elektros srove. Jei prie keitiklio norite prijungti pasirinktą prietaisą, vardinėje plokštelėje patikrinkite, kiek jis suvartoja energijos (jei norite prijungti daugiau prietaisų, jų galią reikia sudėti). Jūsų įrenginio suvartojama galia neturi viršyti 85 % inverterio vardinės galios! Pavyzdžiui, jei nešiojamasis kompiuteris naudoja 100 W, o šildytuvas - 300 W, tinkamas inverteris bus toks, kuris naudoja 500 W ar daugiau.

Kodėl gryna sinusinė banga?

Saugiausia rinktis inverterį su grynąja (arba pilnąja) sinusoide, nes tai yra tokia pati srovė, kokia būna europiniuose kištukiniuose lizduose. Tokį signalą turintis inverteris leidžia maitinti visus prietaisus, net ir jautriausius. Pasirinkus gryną sinusoidę, nereikia nerimauti dėl prijungtų įrenginių veikimo!

Išmanusis ventiliatorius

Išmanusis aušinimo ventiliatorius automatiškai įsijungia, jei darbinė temperatūra viršija leistiną lygį. Jis pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų ir puikiai priderintas prie korpuso, užtikrina bekompromisę tylą ir didelį efektyvumą.

Tyliai
operacija

Aukštas
našumas

Išskirtinis
ilgaamžiškumas

Pirmiausia sauga

Inverteris turi keletą būtinų saugos funkcijų, kad apsaugotų naudotoją ir prijungtus prietaisus. Tai patvirtina CE ir RoHS sertifikatai, kurie garantuoja saugumą.

"Green Cell" keitikliuose yra keičiamas saugiklis, kuris užtikrina reikiamą keitiklio ir prijungtų įrenginių apsaugą. Pakeisti saugiklį labai paprasta ir dėl to niekam neturėtų kilti jokių problemų. Kartu su kiekvienu inverteriu pateikiame atsarginius saugiklius, kad užtikrintume visišką saugumą ir kuo ilgesnį įrangos tarnavimo laiką.


Apsauga nuo
trumpojo jungimo

Stebėsena
įtampa ir srovė

Įmontuotas
saugiklis

Apsauga
šiluminė apsauga



Viskas, ko reikia, po ranka

Pridedami svarbiausi priedai, reikalingi saugiam prietaiso naudojimui:

  • / Kabeliai tiesioginiam prijungimui prie akumuliatoriaus
  • / Atsarginiai saugikliai
  • / Naudojimo instrukcija




Suderinamas su šiais baterijų modeliais
    Suderinamas su šiais įrenginiais
    arrow-up
      Techniniai duomenys
      Būklė:
      nauja
      Apsauga nuo perkaitimo:
      Taip
      efektyvumas:
      85%
      Spalva:
      Juoda
      Garantija:
      24 mėnesiai
      Gamintojas:
      Green Cell
      Matmenys:
      410x209x93mm
      Matmenys su tvirtinimo laikikliu:
      42,7cm x 20,9cm x 9,5cm
      Svoris:
      6200g
      Įvesties įtampa:
      24V DC
      Išėjimo įtampa:
      230V AC
      Išvesties dažnis:
      50Hz
      Apsauga nuo viršįtampio:
      Ja
      Naudojama galia (nuolatinė):
      3000W
      Išėjimo įtampos forma:
      Gryna sinusinė banga
      Greitas veikimas (pulsas):
      6000W
      Saugiklio vertė:
      30A
      Atsarginių kopijų skaičius:
      5
      Energijos suvartojimas be apkrovos:
      1,37A
      Prekės kodas:
      INV21
      Klientų atsiliepimai ir klausimai
      Išsakykite savo nuomonę
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Šis produktas dar neturi nuomonės. Būk pirmasis įvertinęs jį.

      Norėdami pridėti komentarą, turite būti prisijungę ir turėti įsigytą prekę.

      Vidutinis įvertinimas
      Išsakykite savo nuomonę
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Šis produktas dar neturi nuomonės. Būk pirmasis įvertinęs jį.

      Norėdami pridėti komentarą, turite būti prisijungę ir turėti įsigytą prekę.

      ×
      comments icons

      Dėkojame, kad pridėjote savo nuomonę, netrukus ji bus prieinama produkto kortelėje.

      Uždaryti
      Dažnai užduodami klausimai
      Kuris inverteris tinka saulės moduliams?
      Žiūrėk
      Geriausias sprendimas čia yra pasirinkti specialiai tam skirtą saulės keitiklį. Žemiau esančioje nuorodoje pateiktas modelis turi PV modulių, baterijų ir įrenginių jungtis. saulės inverteris
      Kuris keitiklis elektriniams įrankiams?
      Žiūrėk
      Svarbiausias aspektas renkantis keitiklį – nustatyti maksimalią prijungto įrenginio galią. Jei norite naudoti keitiklį nuolat, turėtumėte naudoti ne daugiau kaip 90 % nuolatinės jo galios. Norėdami tai iliustruoti, pateiksime paprastą pavyzdį: Jei naudojate 1000 W galios keitiklį, prijungto įrenginio maksimalus energijos suvartojimas neturi viršyti 900 W.
      Koks inverteris automobiliui?
      Žiūrėk
      Automobilyje rasite 12 voltų cigarečių degiklio lizdą ir tokius inverterius geriausia pirkti.
      Kaip veikia inverteris?
      Žiūrėk
      Inverteris yra atskiras įrenginys, jungiamas į cigarečių degiklio lizdą arba tiesiai į akumuliatorių. Jo užduotis – automobilio nuolatinės srovės sistemos 12V/24V įtampą paversti 230V kintamąja srove. Dėl šios priežasties prie keitiklio pavadinimo labai dažnai rasite tokią santrumpą: DC/AC.
      Kokių tipų inverteriai yra?
      Žiūrėk
      Kalbant apie automobilių inverterius, galime išskirti du pagrindinius tipus: grynuosius ir modifikuotus sinusinius keitiklius. Pirmasis skirtas įrenginiams, kuriems reikalingas nuolatinis maitinimas. Tokio tipo inverterius reikėtų rinktis tokiems įrenginiams kaip šilumos siurbliai, elektrinės viryklės ar elektroniniai virduliai. Mūsų parduotuvėje taip pat siūlomi modifikuoti sinuso bangos keitikliai. Šio tipo keitikliai tinka tokiems įrenginiams kaip nešiojamieji kompiuteriai, maitinimo šaltiniai ar apšvietimas.